Sivut

Siveysvyöpäiväkirja: Päivä 1

Päivä 1: 
Emäntäni saapui eräänä päivänä kotiin posket punaisina sädehtien. Saman tien hän tuli luokseni makuuhuoneeseen ja istui vierelleni sängylle. Hän ilmoitti kirkkaalla äänellä:
- Haluan antaa sinulle ihanan syntymäpäivälahjan josta varmasti pidät! 

Emäntäni palasi eteiseen ja kuulin paperikassin kahinaa. Hän palasi makuuhuoneeseen mukanaan pieni lahjapaketti. Hän katseli, kun avasin sitä innoissani. Paketista paljastui siveysvyö, miehelle. Oltiinhan siitä joskus jotain puhuttu, mutta oli hämmentävää pidellä sitä kädessä.

- No, älä vaan pitele sitä siinä käsissäsi. Laita se päälle, Emäntäni hoputti.

- Miksi? Kysyin.

- No että nähdään sopiiko se, hän sanoi.

Emäntääni totellen riisuin housut ja sain vaivoin puolikovan kaluni siveysvyöhön huolimatta Emäntäni innokkaasta avustuksesta. Vyö oli nimittäin ensimmäiseksi siveysvyöksi aika pieni. Ilmoitinkin siitä Emännälleni.

- Ihan hyvä se mun mielestä on, hän ilmoitti.

Kun siveysvyötä oli sovitettu meinasin juuri ottaa vyön pois kunnes tajusinkin ettei vyö tosiaan aukenekaan yhtä helposti kuin sulkeutuu. Hain katseellani lahjapaketista avaimia, mutta niitä ei ollut siinä. Katsoin kysyvästi hymyilevään Emäntääni.

- No, älä mua kattele tolla tavalla. Ei kai sua nyt heti pidä päästää pois. Sehän pilaisi koko tämän idean. Eka saat vähän tehdä jotain tuhmaa.

- Ajattele kaikkea sitä nautintoa mitä sä voit mulle antaa, kun sormia napsauttamalla sä putoat polvillesi ja upotat pääsi mun pilluun. Eikö kuulostakin ihanalta? Voitaisiinkin kokeilla heti!

Emäntäni riisui alavartalonsa ja aloin nuolemaan klitorista ja pian Emäntäni alkoi selvästi kiihottua, ja avasi reisiänsä lisää paljastaen minulle koko pillunsa. Hän otti minua tiukasti hiuksista kiinni ja vei pääni määrätietoisesti jalkoväliinsä. 

- Mmh... tähän voisikin tottua...Eikä sunkaan tarvitse vaivata päätäsi omalla orgasmillasi. Jätät senkin vaan mun haltuuni. Et tule pääsemään sisälleni vähään aikaan. Eikä sulla ole lupaa edes kovettua saati sitten tulla ennen kuin niin päätän...Eli paras tottua ajatukseen...

Nuolin hellästi häntä ja hän voihki ja äänteli kiimaisesti. Hän nuoletti itseään siinä asennossa pitkän aikaa, kunnes Emäntäni sai huumaavan orgasmin. Käskystä jatkoin kuitenkin edelleen hänen nuolemista. Pieneltä ikuisuudelta tuntuvan hetken jälkeen hän työnsi pääni pois.

- Ymmärrätkin jo hyvin asemasi. Sinua ei näköjään tarvitse tässä asiassa tarvitse kouluttaa, paljoa. Pilluni maku tuleekin sinulle jatkossa hyvin, hyvin tutuksi. Sen voin taata...

Näin hän kujersi ja lähti nukkumaan. Itse jäin kuumissani odottelemaan huomista...

Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti