Sivut

Diandran yllätys

Istuin olohuoneen nojatuolissa pelailemassa videopelejä. Sivusilmällä huomasin kuinka Diandra purjehti viereeni ja laski kätensä nojatuolinsa käsinojille.

Hetken istuimme näin, vierekkäin. Sitten hänen kätensä alkoi vaeltaa pitkin käsinojaansa, omalleni ja laskeutuen lopulta reidelleni. Käsi liukui kiusoittelevan hitaasti ylöspäin, kunnes se lopulta kohtasi pehmeän kaluni. Hetken hän pyöritteli kättänsä sillä alueella hyväillen samalla kiveksiä, kunnes ilmoitin että peli on nyt pahassa vaiheessa enkä pääsisi millään ihan heti.

Diandra pysäytti kätensä liikkeen hetkeksi, mutta jatkoikin yllättäen sitä jo pian. Entistä vaativammin. Aloin olemaan jo aika kovana tässä vaiheessa.

Runkattuaan hetken kovaa kaluani housujeni lävitse hän kumartui puoleeni ja kuiskasi korvaani: "No, mun täytyy kai sitten hoidella sut tässä." Sen jälkeen hän nosti kätensä kovan kaluni päältä ja siirsi sitä ylemmäs, housujeni vyölle. Diandra napsautti vyöni auki ja alkoi nautinnollisen hitaasti raahaamaan housujani jalasta, kunnes kova kaluni tuli boksereineen esiin. Hän raotti boksereita sen verran että kaluni mahtui välistä ja alkoi runkata sitä hitaan rytmikkäästi.

Vähän aikaa runkattuaan Diandra kumartui nojatuolillaan puoleeni ja alkoi ottamaan suihin. Tunsin kuinka hänen kielensä leikitteli kaluni kärjellä ja ottaen sen sitten syvemmälle, puoleen väliin asti, suuhunsa. Samalla hänen toinen kätensä työskenteli rytmikkään päättäväisesti hänen pillullaan. Välillä Diandran huulet päästivät poksautukselta kuulostavan äänen kun hän otti kaluni ulos suustaan nopealla liikkeellä.

Ilmoitin olevani aika lähellä tulemista ja Diandra otti kaluni suustaan, alkoi runkkaamaan sitä ja samalla liikutella kieltään rytmikkään päättäväisesti pitkin kaluni kärkeä. Tulin pian hänen niellessä samalla kaiken mikä hänen suuhunsa valui. Lopuksi Diandra asetteli hiukan pehmenneen kaluni takaisin boksereihini ja antoi suukon poskelleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti