Sivut

Valtiattarelleni 1



Hänellä oli ollut mielessään jo pidemmän aikaa fantasia, jonka toteuttamiseen hän tarvitsi alistuvaa miestä. Suostuin ilman kummempia mukinoita, olihan Valtiattareni kaunein tietämäni nainen ja alistuminen hänelle salainen fantasiani.

Astuessani asuntoon hän teki vielä selväksi että suostumiseni tähän diiliin edellyttäisi minulta täydellistä totteliaisuutta. Jos siis en tottelisi häntä tai muuten vain vikuroisin vastaan niin saisin aina rangaistuksen. Suostuin. Oli aika aloittaa.

Valtiattareni käski minua riisuutumaan edessänsä. Epäröiden aloin vähentämään vaatetustani, mutta hänen kehoittaessa toistamiseen, tällä kertaa topakammin, huomasin kuoriutuneeni vaatteista ennätysajassa. Valtiattareni käveli hitaasti, arvioiden ympyränmuotoisen kehän alastoman kehoni ympärillä. Lopulta hän tarttui kevyesti kaluuni ja hihitti hetken. Punastuin nöyränä täysissä vaatteissa olevan kauniin Valtiattareni edessä.

Valtiattareni asettui nautinnollisen olohuoneen raukeasti sohvalla makoilemaan. Katseltuaan hetken alastonta vartaloani hän singahti sohvalta naureskellen luokseni kosketellen ja kourien peppuani sekä herkkiä kiveksiäni. Hän sanoi että nyt on aika aloittaa orjan koulutus ja hän asetti kaulaani kaulapannan ja talutushihnan. Seuraavaksi hän teki selväksi pari sääntöä:
1) Tästä lähtien orja käyttää omistajastaan nimeä Valtiatar
2) Orjan kalu, suu ja peppu ovat hänen Valtiattarensa omaisuutta, jota hän saa käyttää niin paljon kuin parhaaksi katsoo.

Alistuneena painoin pääni hyväksynnän merkiksi ja hän hymyillen hän lähti määrätietoisesti hakemaan makuuhuoneesta jotakin kertoen että nyt on aika aloittaa lutkan koulutus. Palatessaan hänellä oli yllään vajaa parikymmensenttinen, kova strap-on-dildo, jota hän esitteli minulle ylpeänä:
- Löysin netistä tämmöisen herkun, hän kertoi.

Valtiattareni teki kädellään muutaman nautinnollisen hitaan runkkaavan liikkeen pitkin parikymmensenttisen kivikovan sauvan pintaa. Hän naureskeli hämmästyneelle ilmeelleni ja kuiskasi aivan aistittavan kiimaisella äänellä:
- Ja nyt, orja...mennään makkariin.

Samalla kaluni  sykähti hiukan ja huomasin varovaisesti tepsuttavani kohti makuuhuonetta Valtiattareni dildon tökkiessä hiukan peppuani, hoputtaaakseen minua.

Astuessani hänen makuuhuoneeseen Valtiattareni käänsi minut ympäri ja painoi käsillään minut olkapäistäni alas niin että olin polvillani hänen edessään. Hänen kova dildonsa heilui suuni edessä. Valtiattareni kuitenkin yllättäen otti dildon hetkeksi pois päältään paljastaen sen alta ihanan pillunsa:
- No niin, orja, näytäpä miten sä nuolet Valtiattaresi pillua.

Nöyränä aloin polvillani liikuttamaan kieltäni Valtiattareni haaroissa hitaasti pyörittäen kieltäni pitkin hänen aavistuksen karheaa pilluaan. Tämä sai hänet huokailemaan syvään. Hetken tätä jatkettuaan Valtiattareni käski minut sängylle selälleen ja puki strap-onin päällensä jälleen. Hänen avatessa jalkojani hän asetti dildonsa peppuni suulle, liukasti sen ja kiusoitteli siinä hetken:
- Kerropa nyt Valtiattarellesi kuinka kovasti haluisit saada kalua tänne
Valtiattaren kiusatessa dildollaan peppuni suuta sain vain ynistyä:
- Mmm...Joo, haluan, kyllä Valtiatar
Valtiatar antoi räväkän läpsäisyn pepulleni ja tarttui toisella kädellään päättäväisesti kiveksiini:
- Ei kelpaa! Anelet Valtiatareltasi tätä dildoa kuin kiimapillu, kuin sun henkesi riippuis siitä.

Samalla hän alkoi työntämään dildon päätä hiukan peppuni sisään tehden kiusoittelevaa pyörivää liikettä, joka tuntui kalussani asti. Temppu teki tehtävänsä, kauaa ei tarvinnut jatkaa kunnes huomasin sisälläni asustavan orjan alistuvan:
- Ihanaa, just noin...anna mulle sun kovaa dildoa syvälle. Nai mut rikki ja ota juuri kuten haluat...
Ja muuta Valtiattareni ei tarvinnutkaan kuulla, sillä hän työntyi voimalla sisään naiden viimeisetkin epäilevät ajatukset mielestäni. Huomasin voihkivani nöyränä hänen kovan dildonsa takoessa herkkää peppuani. Valtiattareni läpsi aina välillä peppuani saaden minut haukkoen henkeäni ja tarraamaan käsilläni kiinni sängyn lakanoista. Ja vaikka nautinkin Valtiattareni lantion nopeasta ja kovasta naintitahdista niin kaikkein eniten tuntui nauttivan Valtiattareni itse, joka ilmoitti kovaan ääneen nussivansa orjansa pepun nyt nöyräksi.

Tämän kuullessani pehmeä kaluni kovettui melkein välittömästi. Tunne oli hyvin nöyryyttävä ja ulisin tuntiessani kuinka pisara kerrallaan kaluni päästä tuntui valuvan kiiltävää nestettä Valtiattareni naimisen myötä. Hän hihkaisi innostuksesta huomatessaan tämän ja alkoi lypsämään peppuani pikkuhiljaa syvin hitain työnnöin haukkuen minua hänen peppulutkaksi ja samalla läpsien peppuani kirjavanpunaiseksi. Ja vaikka kaluni kuinka valui niin huomasin tulevani vain entistä kiimaisemmaksi ja alistuneemmaksi.

Seuraavaksi hän tarttui nopeasti kosteaan kaluuni ja teki sarjan nopeita runkkausliikkeitä liukkarin kostuttamalla kädellään, kunnes varoitin olevani lähellä tulemista. Valtiatareni irroitti otteen kalustani heti ja läpsäisi sitä hiukan:
- No et sä kyllä kauaa kestänyt, hän sanoi naureskellen ja painoi dildonsa niin syvälle peppuuni kuin sai ja piti sitä siellä samalla runkaten mua.
- Ja nyt tuut, hän käski katsoen mua kovilla silmillään.
Melkein välittömästi tulinkin ja aika reilusti pitkin omaa vartaloani Valtiattareni jälleen takoessa peppuni kovaa tahtia. Tuntui että sen naiminen johti siihen että kalustani pulppusi yhä vain lisää lastiani pitkin kehoani. Tämän huomatessaan Valtiattareni alkoi nauramaan ja pani mua todella kovaa minun uikuttaessani herkän peppuni ja orgasmin kourissa.

Jatkettuaan tätä loputtomalta tuntuneen ajan Valtiatar vetäytyi pepustani varoittamatta yhdellä nopealla vedolla jättäen minut voipuneena sängylle puhkinaidun peppuni kanssa. Kauaa en saanut levätä sillä
Seuraavaksi hän otti talutushihnasta päättäväisen otteen vetäen minut sängystä näin ylös. Hän poisti jälleen yltään strap-onin ja otti talutushihnaata tukevamman otteen pakottaen pääni hänen kiiltävän kostean pillunsa eteen:
- Ja nyt orjaseni annat mulle taivaallista suuseksiä, kaikilla herkuilla.
Jälleen otin Valtiataren pillun suuhuni mutta tällä kertaa hän otti minua takaraivostani kiinni ja teki selväksi että hän päätti tahdista. Pari kertaa meinasin tukehtua hänen painaessa päätäni päättäväisesti vasten pilluaan. Samalla tunsin että kaluni oli niin kova että se melkein sattui.
- Säälittävän näköistä leipomista. Nuole kunnolla, lutka!
Lopulta onnistuin ilmeisesti kuitenkin miellyttämään Valtiatartani sillä huoneen täytti hänen oma kiimainen ulinansa hänen saadessa orgasmin. Yhtäkkiä ääntely lakkasi kuitenkin kuin seinään ja Valtattareni lukitsi jalkansa pääni ympärille kietoen sen syvälle pilluunsa. Sitten kuulin Valtiattaren napakat sanat:
-Ja nyt et sitten pääse tästä pois ennen kuin olet nuollut mulle myös toisen orgasmin sillä mä just päätin että haluankin tulla kahdesti.

En voinut kuin yrittää parhaani mukaan jatkaa pillun nuolemista. Pitkään työskentelin nöyränä hänen jalkovälissään, mutta Valtiattareni ei antanut lupaa lopettaa. Lopulta onnistuin viimein saamaan hänelle oikein räjähtävän orgasmin:
-OI AAAH!
Tunsin kuinka hänen jalkansa värähtelivät vasten naamaani orgasmin jälkeen. Yritin varovasti vetää naamaani pois hänen pilluustaan, mutta ylös katsoessani kohtasin hänen tiukan katseensa tajusin ettei vaihtoehtoja ollut. Painoin vielä hetkeksi pääni hänen jalkoväliin ja yritin miellyttää häntä väsyneellä kielelläni.
Hän jatkoi huokailua aina välille raukean nautinnollisesti kieleni liikkeiden tahdissa kunnes lopulta Valtiattareni löysäsi otettaan talutushihnasta ja vapauduin hänen otteestaan. Sitten taputti pari kertaa kädellä poskeeni:
-Sun suustahan saisi leivottua ihan koko illan viihdykkeen mulle. Eikä sun peppukaan ole mikään toivoton tapaus. Ja sähän teet mitä sanotaan, eikös?
Hän korosti viimeistä lausettaan puristamalla  hellistä kiveksistäni.
- Kyllä!
Vinkaisin nopeasti ja puristus hellitti saman tien.
- Oikea vastaus orjani.
Sen sanottuaan hän hihitti hetken itsekseen. En voinut kuin alistuneesti nyökätä.
- Kyllä, Valtiattareni
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti