Mintun muodonmuutos 9

Tapahtunut aiemmin:

"Aika hyvä poskihoito, huora. Osaat sinä vielä jotain. Mutta tuolle sun pilluasi saat luvan treenata tiukemmaksi tekemällä lantionpohjatreenejä. Rangaistuksena temppuilustasi on aika pienentää sun klittaasi", sanot ja painat kerran kaukosäätimen kolmannesta napista. Siveysvyö puristuu entistä tiukemmin klittani ympärille ja kyyneleet nousevat heti silmiini. Vyö on nyt pysyvästi pienempi. "Olisi pitänyt hommata sulle sellainen siveysvyö missä on sisällä piikit, mutta kyllä tästäkin jotain hupia saadaan irti vai mitä Minttu?", sanot hypistellessäsi kaulassani olevaan kaulapantaan teetettyä laattaa, jossa luki tyttönimeni "Minttu". Nyökkään varovasti...



Jatkuu...


Pienentynyt siveysvyö vaivasi ja yritin tehdä lähiviikkoina jälleen kaikkeni ettei se pienenisi enää yhtään. Siihen ei olisi klitallani enää hirveesti varaa. Selkeästi nautit tukalasta tilanteestani ja sain toimia sinulle usein viihdykkeenä.

Tullessasi eräänä päivänä töistä kotiin ilmoitit ykskantaan että tänä iltana lutkaa taas naitaisiin
 isommalla porukalla. Mitäpä minä siihen pystyin sanomaan. Menin huoneeseeni pukeutumaan minulle annettuihin vaatteisiin ja meikkeihin.

Illan laskeutuessa kuulen ikkunastani autojen ajavan yksitellen pihaasi. Kaverisi saapuivat. On ihan mahdotonta sanoa monta heitä on mutta laskin autojen perusteella että maksimissaan 12. Kävelet huoneeseeni sisälle ja kysyt onko lutkapillu valmis nöyryytettäväksi jälleen. Varovasti nyökkään ja nousen hiukan vapisten tuolistani.

Kuljen käytävää pitkin olohuoneeseen jossa minut ottaa vastaan runsas miesjoukko. Päälläni on ainoastaan korsetti ja pienet mustat stringit. Kasvoni on meikattu vaaleiksi ja silmiäni sekä huuliani koristaa vahva musta väri. Kuiskasit korvaani että oletkin aina halunnut päästä panemaan goottilutkaa. Kuullessani sen siveysvyöhöni lukittu klittani värähti hiukan ja vyön aiheuttama kipu nosti kyyneleet hetkeksi silmiini. Nielaisin nopeasti ja asetuin miesten eteen seisomaan.

 Alkuun olin vähän epäröivä ja pelokas edessänne, mutta kaivat esiin kaukosäätimen. "Kattokaapa miten pikkuhuoraa jännittää! Mutta ei hätää tällä saadaan lutka hetkessä sulamaan", naurat ja painat kaukosäätimen kakkosnappia. Välittömästi siveysvyöni täyttää runkkaava ja kiusaava vibra, joka tekee oloni niin tukalaksi että minun on hankala pysyä paikallaan. Anelen katseellani sinua, mutta et tee elettäkään että nostaisit sormesi nappulalta. Vibra tekee minut niin kiimaseksi että koen etten pysty ajattelemaan selkeästi. Ainoa asia mikä mielessäni on on kalu. Haluan sitä, tarvitsen sitä. Kiusoitteleva värinä tekee tehtävänsä syrjäyttäen järkeni ja huomaan ihmeekseni avaavani suuni ja ilmoittaen miehille antautuvani heidän käyttöönsä. En ole uskoa sanojani. Poskeni lehahtavat samantien punaiseksi. Miehet kerääntyvät ympärilleni hymyillen ja sitten minut vaan otetaan käyttöön, siinä olohuoneen lattialla.

Jatkuu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti