Nooran luona jälleen


Olin jälleen Nooran kotiovelle. Olimme ehtineet nähdä jo muutaman kerran, mutta viimeisen tapaamisen jälkeen oli tullut pidempi tauko. Nooran työkiireet olivat tulleet väliimme, mutta aikaisemmin tänään sain tekstarin joka kertoi tilanneen selvinneen. Voisin kuulemma tulla vaikka jo heti tänään. Ilmoitin tulevani saman tien...

Oven avasi aurinkoisesti hymyilevä, siro, vaaleahiuksinen Noora. Tällä kertaa hänen hiuksensa roikkuivat vapaana ja ulottuen vähän olkapäitä pidemmälle. Noora veti minut oven suusta peremmälle. Hänen hento kätensä kuljetti minua taidokkaasti pitkin hänen asuntoaan ja asetti minut istumaan hänen sohvalleen. 

Noora asettui lattialle eteeni polvilleen. Hän alkoi toisella kädellä availla hitaasti housujani. Samalla tunsin kuinka toinen käsi jo hieroi kaluani kovaksi housujeni läpi.  "Sullahan on selkeästi ollut ikävä mua", Noora naurahti jatkaen samalla työskentelyään. Hetken päästä tuntui että kaluni suorastaan tunki päästäkseen housuistani ulos.

Noorakaan ei enää kestänyt vaan riisui housut jalastani ja otti kaluni suuhunsa. Hänen kielensä kärki leikitteli sen pinnalla ja samalla hän hiukan imi sitä. Sitten hän otti sen syvälle kurkkuunsa, tehden edestakaista liikettä hetken, välillä nuollen taas sitä ja liikutellen kieltään pitkin kyrvän vartta. Hetken runkattuaan hän ilmoitti että olisi hänellä pilluakin tarjolla jos siis haluat. En ehtinyt vastaamaan vielä mitään ennen kuin Noora jo riisui vaatteitansa edessäni.

Noora tuli sohvalle syliini, sovittaen kovaa kaluani pillunsa huulille. Hän oli jo aivan märkä ja Nooran pillu suorastaan vuoti. Huokaisin äänekkäästi, kun tunsin kaluni uppoavan hänen sisäänsä. "Nyt mä panen sulle oikein kunnon orkut", Noora totesi päättäväisesti

Hän alkoi ratsastaa kalullani reipasta tahtia. Hänen ratsastaessaan aloin hyväillä eteeni tyrkylle tulleita C-kupin rintoja. Noora kertoi olevansa jo aivan mielettömän kiimainen ja sen kuullessaan tunsin, että saattaisin itsekin tulla nopeasti.

Hän selkeästi myös huomasi tämän ja hidasti ratsastustaan. Noora jatkoi liikutellen lantiotaan kiusoittelevan hitaasti. Kaluni liukui vaivattomasti kosteassa reiässä minun täyttäessäni hänet yhä uudestaan ja uudestaan. 

Siirsin käteni Nooran rinnoilta hänen tiukan pikkupeppunsa ympärille. Hetken sitä hyväiltyään Noora ilmoitti ettei enää kestä ja nai koko voimallaan pikkuisella lutkapilluaan kovaa kaluani. Hän tuli melkein samantien. Se tuntui aivan taivaallisen hyvältä ja niin minäkin tulin heti perään Nooran sisään hänen yhä nytkyttäessä itseään kaluani vasten. 

Lopulta hän nousi päältäni ja istuutui jalat auki sohvan toiseen päätyyn hetkeksi sormeilemaan pilluansa. "Onhan mut nyt varmasti kunnolla mällätty? Onhan sun pallit tyhjennetty oikein kunnolla mun sisään?" Kysyi Noora sohvan päädystä keikistellen ja pilluaan esitellen. Nyökkäsin ja lähdimme yhdessä suihkua kohti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti