Sivut

Emäntäni ehdoilla 1

Emäntäni saapui makuuhuoneeseen. Yllään hänellä oli musta nahkatakki sekä nahkahame ja yhtä lailla mustat stayupit. Itse makoilin sängyllä vielä päivävaatteisillani: T-paidassa ja farkuissa. Katseeni kiinnittyi välittömästi hänen tyrmäävään olemukseen.

"Riisuudu", komensi Emäntäni. Riisuuduin alushoususilleni. "Alushousut myös pois". Riisuin myös ne. Käskystä kaivoin esiin eturauhasen hierojan yöpöytäni laatikosta. "Nyt työnnät sen sisään, ja nopeasti sitten", Emäntäni ilmoitti ykskantaan.

Laitoin liukastetta hierojaan ja pepulleni ja työnsin laitteen sisään. Hitaasti mutta varmasti se upposi sinne. Emäntäni katseli vierestä koko ajan suoritustani. "Ja kaukosäädin minulle", hän ilmoitti ja annoin Emännälleni eturauhasen hierojan kaukosäätimen. Emäntäni käynnisti hierojan kaukosäätimellä ja kiusoitteleva vibra täytti välittömästi koko alaruumiini: "Hyvä, laita bokserit takaisin jalkaan että se varmasti pysyy siellä. Ja sitten tulet olkkariin."

Olkkarissa minut käskettiin menemään lattialle polvilleen. Myös Emäntäni saapui hetken päästä perässäni. Mukanaan hänellä oli käsiraudat, jolla käteni kytkettiin selän taakse ja kaulaani kiinnitettiin kaulapanta tukevalla talutushihnalla. 

Emäntäni istui toiseen olohuoneen nojatuoleista ja katseli hetken saalistaan. Huomasin kuinka hän samalla liu'utti mustia stringejänsä pois nahkahameensa alta. Katselin kuinka ne kulkivat pitkin hänen sääriään, aina lattialle asti. Jalkaterällään hän heitti ne lyhyessä kaaressa olohuoneen laidalle. Sen jälkeen hänen jalkansa laskeutui boksereissani puolikovana seisovalle kalulleni. Pari varpaiden nopeaa hyväilyä boksereideni päältä ja kaluni kovettui välittömästi. Tämä selkeästi huvitti Emäntääni.

Emäntäni otti kaulapannan talutusnuorasta tiukan otteen kietoen sen kätensä ympärille. Emäntäni levitti ihanat reitensä minuun päin ja parilla terävällä talutusnuoran nykäisyllä konttasin emäntäni luokse, niin pian kuin se kahlittuna oli mahdollista. Naamani oli melkein kiinni hänen nahkahameensa verhoamassa pillussa, kun huomasin että silmieni ylle laskettiin silmälaput. 

Silmälaput kiinnittyivät takaa remmillä tiiviisti takaraivoani vasten peittäen koko näkökenttäni. Tunsin kuinka Emäntä paineli hetken eturauhasen hierojan kaukosäädintä vaihdellen peppuuni kohdistuvaa vibraohjelmaa, kunnes löysi mieleisensä. Vibra alkoi kovaan tahtiin takomaan peppuani samalla, kun täydellinen pimeys täytti näkökenttäni. 

Kädellään Emäntäni ohjasi naamani päättäväisesti hänen jalkoväliin: "Sä voisit samalla vähän lipaista mua sieltä, kun ei sulla ole siinä parempaakaan tekemistä." Hetken häntä nuoltuani Emäntäni ilmoitti ykskantaan että hän laittaa nyt kuulokkeet korville ja alkaa katsomaan pornoa kännykästä, mutta orja on hyvä ja jatkaa lopettamatta.

Olohuone täyttyi Emäntäni hitaasti tihentyvistä, raukean nautinnollisista huokauksista. Jatkoin tässä asennossa hänen pillunsa nuolemista tietämättä kuinka kauan aikaa oli kulunut. Peppuni ja suuni olivat molemmat täynnä, mutta tiukka ote talutushihnastani sekä kahleet käsissäni selkäni takana pitivät huolen siitä ettei vastusteluun ollut mahdollisuuksia. Yhtäkkiä havahduin siihen, että Emäntäni otti kaksin käsin hiuksistani kiinni ja alkoi painamaan päätäni tiukemmin hänen pillulleen. Yritin parhaani, mutta kädet niskassani vaativat vielä tunnollisempaa kielityöskentelyä.

Lopulta Emäntäni melkein nytkytti ammolleen levinnyttä suutani vasten hänen haaraväliään lantioitaan liikuttaen. Hänen säärensä sävähvivät pari kertaa. Sitten Emäntäni lopetti, työnsi leukani pois hänen jalkojensa välistä ja ilmoitti että se oli ihan hyvä, ekaksi orkuksi...

JATKUU...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti