Maan tapa? Osa 3

TAPAHTUNUT AIEMMIN:

Ilman täytti hiljainen sheiverin kahina ja kun Chi oli lopultakin valmis oli edessäni ensiluokkaisen posliini pillu. Kehoitin häntä vielä tekemään saman pepullensa ja Chi yritti taivuttaa itseään niin että saa peppunsakin siistittyä minulle. "Ihana tyttö", mietin: "Mitäköhän muuta sen saisi vielä tekemään..."

JATKUU...

Menemme sisälle pesuhuoneeseen, jossa ohjaan Chin menemään edeltä suihkuun. Katselen sivulta kuinka kostea vesi laskeutuu kiiltävinä pisaroina vasten hänen vartaloaan hänen päättyessä.

Seuraavaksi viiton hänet istumaan saunaan lauteille ja menen itse pikaiselle suihkulle. Suihkusta siirryn saunan lauteille niin että saunan hämyisyys onnistuu katkemään kovan kaluni jalkojeni väliin. Istumme saunassa pitkän aikaa ja saan vaivihkaa tuijotella Chin alastonta vartaloa riittämiin samalla kun keskustelemme ympäripyöreitä.

Saunan jälkeen kerron että meillä Suomessa on ollut tapana pestä omat vanhempamme kunnioituksesta heitä kohtaan. Nyt kun vanhemmat ovat kuitenkin poissa viikonlopun saat luvan harjoitella minulla, niin osaat homman sitten kotimaassasi. Näköjään puheeni vanhempien kunnioituksesta puri sillä Chi suostui tähän saman tien. Sain oikein perusteellisen suihkutuksen tytön käsien kuljeskellessa pitkin vartaloani. Onneksi kovin seisokkini oli saunan jälkeen helpottanut etten jäisi siitä kiinni. En meinannut millään malttaa omaa vuoroani...

Seuraavaksi minä pesin hänet hyvin huolellisesti ja hyvin puhtaaksi. Pinkeä peppu, pyöreät rinnat ja pillu tulevat hyvin kosketelluiksi ja sormetetuiksi ja pyöritellyiksi samalla.

Huomaan sivusilmällä tytön poskien punottavan kun sormetan kovaa häntä samalla pilluun ja peppuun parilla sormella. Toisella kädellä suihkutan niihin vuorotellen vettä. Rynkytän sormiani oikein kunnolla hänen sisällään niin että ne lotisevat kosteudesra. Chillä on täysi työ yrittää pitää ilmeensä kurissa, tarkoitushan ei ole nauttia vaan suoritua päivän rutiineista. Sen jälkeen vielä huuhtelen hänen tiukat paikat sopivan kuumalla vedellä ja annan hänelle pyyhkeen.
Astuessani itsekin ulos suihkusta piilotan heti kovan kaluni pyyhkeeseen niin ettei tyttö huomaa sitä. Sen jälkeen sanon punaposkiselle tytölle että eiköhän tunnekin itsensä nyt oikein puhtaaksi.  Tyttö vastaa varovasti nyökäten hiukan poissaolevana.

Mitäköhän seuraavaksi keksisin, mietin...

JATKUU...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti