Nelli, minä ja vyönsolki 1


Olin vuokrannut mökin maakunnasta, jossa viettelin kesälomiani. Auringon laskiessa törmäsin vedenottopaikalla nuoreen, aurinkoisesti hymyilevään, naiseen. Hän kertoi olevansa Nelli ja asustavansa tyttöporukan kanssa eräässä naapurimökeistä. Ikää hänellä oli parisenkymmentä vuotta ja hän oli vaaleahiuksinen, melko laiha ja pienikokoinen.

Ottaessani vettä kaivosta Nelli huomasi sivusilmällä farkuissani kiiltelevän uudenkarhean vyönsoljen joka välkkyi metallisena t-paitani ja housujeni välistä.  Hän ihasteli isoa vyönsolkeani ja kysyi saisiko sitä katsoa vähän tarkemmin. "Mua on aina kiinnostanut kaikki kiiltävä. Olen kai vähän kuin harakka sillei", Nelli selitti katsellen sitä.

Hän istui vedenottopaikan kivetykselle ja tulin hänen eteensä seisomaan. Nellin hypistellessä vyöni solkea kädellään hän joutui siirtämään päätään vähän taaksepäin. Se johti siihen että sain melko anteliaan näkymän tytön topin topin peittämiin rintoihin. Katselin niitä aina välillä Nellin keskittyessä näpräämään solkeani, kunnes tunsin hänen kätensä vahingossa liukuvan vähän liian alas, farkkujeni etumukselle.

Nelli pahoitteli nopeasti virhettään, mutta sanoin ettei se haittaa ja pian hän hymyili taas. Hän kertoi haluavansa nähdä miten vyöni solki myös aukeaa. Ennen kuin ehdin sanomaan mitään hän avasikin jo sen metallisella kilahduksella.

Kun Nelli avasi vyönsoljen farkkuni laskeutuivat hiukan ja boksereiden peittämä melkein kova kaluni oli suoraan hänen silmiensä tasolla. Hän aluksi hiukan hämmentyi ja vähän kikatti, mutta pian hän kavoi kaluni boksereistani suoraan suuhunsa.

Nellin alkaessa imeä sitä posket lommoilla lutkuttaen kaluni kasvoi entisestään. Pian Nelli  ei meinannut saada sitä enää kokonaan suuhunsa. Hän keskittyikin runkkaamaan sitä kahdella kädellä sen sijaan.

Lopulta Nelli pyysi päästä panemaan minua. Nyökkäsin. Hän pujotti kovan kaluni takaisin farkkuihini ja lähdimme yhdessä mökilleni...

 JATKUU...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti