Maan tapa? Osa 5

TAPAHTUNUT AIEMMIN:

Pelästynyt ilme rävähti tytön kasvoille, kun kaluni tyhjensi isoa lastiaan Chin suuhun. Selkeästi tyttö mietti päänsä sisällä, mitä tekisi suussa olevalle isolle lastille, mutta katseeni alla hän nopeasti nöyrtyi ja nielaisi kaiken yhdellä syvällä nielaisulla. Taputin häntä poskelle ja pukeuduimme...

Ja se oli vasta ensimmäinen lasti, mietiskelin...

JATKUU...

Loppu lauantai-ilta meni tytöllä kuin sumussa ja hän yritti jatkuvasti olla minulle mahdollisimman mukava. Varmaankin jotta unohtaisin aiemman tapahtumasarjan. Minä vain nautin, koska olin jo keksinyt seuraavan siirron tytön pään menoksi.

Kun tuli aika mennä nukkumaan huijasin tytön nukkumaan samaan sänkyyn kanssani eikä käyttämään vanhempieni hankkimaa ilmapatjaa. Chi alkuun kummasteli ratkaisua, mutta onnistuin selittämään sen parhain päin, sillä että makuuhuoneita oli vähän.

Chi kävi toisessa huoneessa vaihtamassa ylleen väljän, pinkin yöpaidan ja asettui sänkyyni kyljelleen nukkumaan. Itse menin tiiviisti tytön taakse lusikkaan. Näin meidän oli melkein pakko ollakin sängyn kapeuden vuoksi, mutta en valittanut yhtään.

Chi liikahti pari kertaa edestakaisin pepullaan pyörähdellen hakiessaan parempaa asentoa. Samalla kuitenkin hänen ohueen yöpaitaansa kätketty peppu hankaa vasten kaluani niin että se kovettuu saman tien. Chin silmät rävähtävät auki ja hän lopetti heti liikkeensä.

Vedin nopeasti peiton yltämme, käänsin tytön toisinpäin, kylki minuun päin ja osoitan  muka  suuttuneena sormellani kovaan kaluuni. Sanoin: "Katso mitä teit. Tuon saat aivan itse korjata ja varmaan muistatkin miten." Tyttö kumartui posket häpeästä punottaen ja siirtyi yöpaitasillaan 69:siä muistuttavaan asentoon päälleni. Hänen päänsä kumartui boksereideni luokse ja hän laski niitä hiukan saaden kovan kaluni ponnahtamaan hänen naamansa eteen. Chi sulki silmänsä ja alkoi ottaa jälleen suihin, tällä kertaa ilman erillistä kehoitusta.

Samalla kun tyttö liikutteli huuliansa vasten kaluani sain nautiskella Chin pinkin yöpaidan helman alta paljastuvasta näkymästä. Sen alta paljastui hänen tiukka, posliini pillunsa ja peppunsa, jotka näkyivät mukavasti molemmat aina kun hän kurottautui ottamaan kaluani syvemmälle suuhunsa. Tunsin kuinka Chin kieli leikitteli vasten kaluni pintaa ja pian olinkin jo valmis tulemaan.

Lukitsin jaloillani Chin pään paikoilleen jalkojeni väliin. Hänen huulensa olivat saaneet otettua kaluni melkein kokonaan suuhuni eikä hän voinut liikuttaa päätänsä lainkaan. Tässä asennossa,  kaluni syvällä hänen suussaan hän yhä työskenteli varovasti kielellään, kunnes mälläsin hänen suunsa.

Tällä kertaa Chi ymmärsi saman tien niellä sitä mukaan kun tulin hänen suuhunsa. Lopuksi hän pujotti hiukan vapisevin käsin jo vähän pehmenneen kaluni takaisin boksereihini. Sitten vapautin hänen päänsä jalkojeni tiukasta pihtiotteesta. Chi nosti väsyneenä päänsä jalkovälistäni ja piti päätänsö edelleen alhaalla, kykenemättä kohtaamaan katsettani, ja pyysi tapahtunutta anteeksi. Lupasin antaa anteeksi, tällä kertaa...

Asetuimme jälleen lusikkaan nukkumaan ja lopulta nukahdin siihen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti