Maan tapa? Osa 4

TAPAHTUNUT AIEMMIN:

Astuessani itsekin ulos suihkusta piilotan heti kovan kaluni pyyhkeeseen niin ettei tyttö huomaa sitä. Sen jälkeen sanon punaposkiselle tytölle että eiköhän tunnekin itsensä nyt oikein puhtaaksi.  Tyttö vastaa varovasti nyökäten hiukan poissaolevana.

Mitäköhän seuraavaksi keksisin, mietin...

JATKUU...

Saunan jälkeen sain vielä suostuteltua alastoman Chin hierottavaksi. Sillä tavalla puhtaan olon tunne säilyy pidempään, väitin hänelle. Uskomatonta kyllä hän uskoi sen. Chi istuutui tuolille ja itse istuin hänen taakseen. Aloin hieromaan häntä ja levittämään kosteusvoidetta pitkin hänen vartaloaan. Aloitin niskasta ja hartioista mutta pian olinkin jo pyörittelemässä hänen pyöreitä rintojaan ja nännejään. Kosteusvoidekäsittely sai ne oikein kiiltämään! Seuraavaksi oli vuorossa tytön sääret ja sieltä posliinin pillun käsittelyyn. Kosteusvoiteella liukastetut sormet pujahtivat hänen jalkojensa välistä, alakautta myös hänen pepuunsa. Kiltisti tyttö piti ilmeensä kurissa, mutta hehkuvan punaiset posket ja kovat nännit kertoivat että Chi alkoi olla jo aika valmis.

 Seuraavaksi hän hieroi minua. Käänsin tuolini toisinpäin, niin että olimme naamatusten, sanoin että minulla enemmän jäykkyyttä kropassa etupuolella. Näin hän saisi hierottua minua paremmin.

Chi toisti hyvin aikaisempia liikkeitäni aloittaen ylhäältä ja jatkaen rintakehälleni asti. Sitten hän alkoi edetä sääristä ylös päin, kunnes yhtäkkiä kaluni kovettui äärimmilleen ja Chi pysäytti hierontansa. Hän vaan katsoo sitä vaiti tietämättä mitä tehdä. Aavistin tilaisuuteni tulleen.

 Olin olevinani vihainen siitä kaluni kovettui, väitin että tyttö kosketteli minua jotenkin väärin ja siksi kovetuin. Kerroin ettei se ole soveliasta, koska tarkoitus oli nimenomaan vähentää kehossa olevaa jäykkyyttä. Tyttö painoi välittömästi päänsä, punastui häpeissään, pyysi anteeksi ja kysyi voiko tehdä mitään hyvittääkseen virheensä.

Kerroin että koska hän oli saanut minut tähän...tukalaan...asentoon niin olisi myös hänen määrä auttaa minut siitä pois. Chi tuumasi vaitonaisesti: "...Se on kai reilua". Ohjeistan tyttöä polvistumaan eteeni ja ottamaan kunnon tujauksen kosteusvoidetta käteensä ja alkamaan runkkaamaan minua. Chi teki työtä käskettyä.

Tytön kosteusvoidekäsi tuntui upealta kalullani, mutta en halunnut tehdä tätä hänelle liian helpoksi. Chi alkoi tulla jo epätoivoiseksi, kun ei saanut kaksinkäsinkään runkattua minulle orgasmia. Hän kertoi myös että hänen kätensä olivat jo ihan väsyneet.

Kehoitin häntä tiukan päättäväisesti ottamaan suihin. Epävarma ilme kävi tytön kasvoilla, mutta otin häntä niskasta kiinni ja aloin viedä hänen päätään lähemmäs kaluani. Kun hänen huulensa koskettivat sitä hän ymmärsi itse avata ne ja sain työnnettyä kovan kaluni suoraan syvälle hänen kosteaan suuhunsa.

Chi ymmärsi ettei vaihtoehtoja ollut ja otti omatoimisesti kaluni huultensa väliin käsittelyyn. Kostea kieli kulki pitkin kovaa kaluani samalla kun alastoman, kiiltäväksi voidellun tytön anovat silmät katsoivat ylöspäin minuun. En kestänyt enää vaan tulin jo pian suoraan tytön suuhun.

Pelästynyt ilme rävähti tytön kasvoille, kun kaluni tyhjensi isoa lastiaan Chin suuhun. Selkeästi tyttö mietti päänsä sisällä, mitä tekisi suussa olevalle isolle lastille, mutta katseeni alla hän nopeasti nöyrtyi ja nielaisi kaiken yhdellä syvällä nielaisulla. Taputin häntä poskelle ja pukeuduimme...

Ja se oli vasta ensimmäinen lasti, mietiskelin...

JATKUU...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti