Nelli, minä ja vyönsolki 2


TAPAHTUNUT AIEMMIN:

Nellin alkaessa imeä sitä posket lommoilla lutkuttaen kaluni kasvoi entisestään. Pian Nelli  ei meinannut saada sitä enää kokonaan suuhunsa. Hän keskittyikin runkkaamaan sitä kahdella kädellä sen sijaan.

Lopulta Nelli pyysi päästä panemaan minua. Nyökkäsin. Hän pujotti kovan kaluni takaisin farkkuihini ja lähdimme yhdessä mökilleni...


Jatkuu..

Perillä menimme suoraan sängylleni. Nelli laski housuni nilkkoihin ja asetuin Nellin päälle lähetyssaarnaajaan. Samalla hän jo liu'utti kaluani rauhallisesti syvälle sisäänsä. Nelli ei voinut olla päästelemättä pientä ääntä. Se sai minut lisäämään vauhtia eikä mennyt kauankaan kun hän sai jo ensimmäisen orgasmin.

Vähän aikaa levättyämme hän pyysi, saisiko hän ottaa minun kalustani valokuvan, tietenkin niin ettei minua tunnistaisi kuvasta. Oli kuulemma isoin näkemänsä.  Olin alkuun vähän vastahankaan, mutta kun hän vähän kehui kaluani ja panotaitojani hän sai minut suostumaan.

 Pyysin, että Nelli imisi kaluni taas kovaksi ennen kuvan ottoa. Hän teki työtä käskettyä ja näin vain vaaleiden hiuksien kulkevan hetken aikaa jalkojeni välissä ylhäälle ja alas. Pian olin taas kovana. Asetuin istualleen poseeraamaan ja Nelli kuvansa pelkästä kalustani.

 Kuvan otettuaan pyysin, saisinko vastineeksi ottaa kännykällään kuvia hänen pillustaan. Nelli suostui ja hän asettui  vuorostaan istumaan seinää vasten, levittäen haarojaan ja antoi minun  kuvata pilluaan. "Ajelin juuri edellisenä iltana paljaaksi mirrin", hän kehräsi. Välillä hän  hieroi  hänen pilluan saaden sen hieman punottamaan, jolloin otin lisää kuvia.

Pian kysyinkin jo että saisinko panna häntä vielä uudestaan, itsehän en ollut vielä saanut lainkaan. Nelli kertoi hymyillen haluavansa sitä itsekin mutta mietti olisiko kehdannut kysyä.

Kysyin halusiko hän saada takaapäin. Innokkaasti Nelli nyökytteli niin että hänen vaaleat hiuksensa liikkuivat puolelta toiselle. Hän asettui eteeni kontilleen ja peruutti pientä vartaloaan kaluni luokse. Kaluni koskiessa hänen pinkeää peppuaan ohjasin sen pillun suulle. Hitaasti se liukui syvälle hänen kosteaan pilluunsa. Aloin takomaan häntä nautinnollisen hitaasti oikein syvälle.

Lopuksi vedin kaluni ulos ja pyysin että hän ottaisi sen jälleen suuhunsa. Nelli sen nuoli vartta ja yritti saada sen syvälle suuhunsa. Vähän aikaa nautiskeltuani puoli-istuvassa asennossa Nelli asettui päälleni ratsaille. Pitkittynyt naintimme oli muuttunut molemminpuoliseksi rennoksi nautiskelemiseksi.

Nelli kiihdytti vauhtia aivan uskomattomasti vielä lopussa ja lopulta tulin hänen sisälleen.  Vedin sykkivän kaluni ulos samalla kun hänen pillustaan valui hiukan lastejani ulos. Nelli tarrasi molemmin käsin kiinni hiukan pehmenneeseen kaluuni ja ohjasin sen suoraan suuhunsa. Samalla silitin hänen ilta-auringon kultaamia hiuksiaan. Lopulta hän laski pehmenneen kaluni suustaan antaen vielä sen päähän kostean suukon.

Nelli keräsi vaatteensa, pukeutui ja ilmoitti lähtevänsä takaisin tyttöjen mökille. Vaihdoimme myös numeroita, koska eihän sitä koskaan tiedä, niin kuin Nelli itse sanoi. Jäin istuskelemaan mökkiini ja nautiskelemaan ilta-auringon viimeisistä säteistä.  Katselin kuinka paljasjalkainen Nelli käveli pitkin sileää kallion pintaa naapurimökin suuntaan...

Myöhemmin illalla sain vielä kännykkääni tekstarin. Se oli Nelliltä. Hän kertoi kaveriensa kiinnittäneet huomiota hänen punaisiin poskiinsa hänen palatessaan takaisin tyttöjen mökille. Sanoivat, että ulkoilu tekee näköjään hyvää. Nelli oli kuulemma vain hymyillyt ja sanonut että niinhän se on...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti