Juulian sulot 1


Tylsyyttä vastaan taistellessani päädyin avaamaan taas Tinderin. Siellä huomioni kiinnittyi parikymppiseen brunetteen, jonka ruskeat hiukset ulottuivat kuvissa olkapäille asti. Tinderipeli tuotti tulosta ja sovimme ekat treffit kahvilaan. Hän esitteli itsensä Juuliaksi ja tutustuimme toisiimme. Minulle tuli kuitenkin odottamaton este ja jouduin katkaisemaan treffit lyhyeeseen. Vaihdoimme kuitenkin numeroita, joten elättelin toiveita uudesta mahdollisuudesta

Parin päivän kuluttua kännykkäni piippasikin. Viesti oli Juulialta ja hän ehdotti uutta tapaamista. Tapaamispaikaksi hän ehdotti paikallista yökerhoa. Sovimme siltä istumalta treffit.

Saapuessani paikalle yritin paikantaa katseellani Juuliaa. Yökerholla musiikki jytäsi ja tunnelma oli aistikkaan hämärä. Kiertelin hetken aikaa neonvalojen verhoamaa tanssisalia. En nähnyt neitiä missään. Yhtäkkiä kännykkäni vibrasi. Katsoin siihen tulleen lyhyen viestin: "Takana". Käännyin kannoillani näin kuinka Juulia asteli alas yökerhon rappusia tiukassa topissa ja mikroshortseja muistuttavassa lyhyessä farkkuhameessa. Jalkaan hän oli pukenut sirot nirunaru-korkkarit. 

Juulia käveli luokseni ja veti minut kädestä tanssilattialle. Tanssimme lattialla hetken melko lähekkäin biitin takoessa taustalla, neonvalokeilojen pyyhkiessä vasten kasvojamme. Kesken tanssin Juulia veti minut puoleensa ja kuiskasi, että oli halunnut minua heti ensitapaamisestamme. Hänen pikkuhousunsa olivat kuulemma olleet aivan kosteat kiimasta koko ensitreffiemme ajan kahvilassa. Tämän kuuleminen teki kaluni välittömästi kovaksi ja katsoin tilanteen olevan siinä pisteessä että ehdotin jatkoja minun luonani. 

Juulia nyökkäsi hymyillen...

JATKUU...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti