Mintun muodonmuutos 6

Tapahtunut aiemmin:

Asetat sormesi viimeisen napin päälle: "Ja tämä on äärimmäinen nöyryytin" ilmoitat. Ja painaessasi sitä huomaan heti että olet oikeassa. Siveysvyöhöni lukitun klitan "kammion" pieneni heti noin millin entisestään. "Ja koska kuitenkin mietit sitä lutka niin kerron sen: Siveysvyö ainoastaan pienenee joka napin painalluksella. Ainoa keino saada se takaisin alkuperäiseen kokoonsa on avata koko vyö. Mutta ymmärtäneet nyt ettei näin hauskaa vyötä tee mieli heti ottaa pois" naurahdat. Nyökkäsin varovasti. Uhkasit että jos en olisi jatkossakin kiltisti ja suostuisi kaikkeen niin voisit kolmosnapin avulla murskata sen klittani pieneksi. "Kannattaa alkaa totuttelemaan vähän pienempään siveysvyöhön, lutka, tai teen olosi tosi ahtaaksi."

Jatkuu...

"Tämän siveysvyön esittely tekee minut kiimaiseksi. Helpota oloani, jakorasia." Nyökkään varovasti ja tulen nopeasti eteen polvillesi ja kaivan kalusi housuistasi suuhuni. Imen isoa ja puolikovaa kaluasi kiltisti. Samalla ajatukseni vaeltavat kovaa rataa. Siveysvyössä olo on tainnut tehdä tehtävänsä.  Olen oppinut nauttimaan sinun suihinottamisesta ja kalustasi pillussani enkä enää edes kaipaa  mahdollisuutta runkata minun pikku pippeliä, klittaani. Eipä sillä, tuskin siihen saisinkaan mahdollisuutta, saati lupaa. Havahdun ajatuksistani kun huomaan kalusi tulevan suuhuni. Jatkan kalusi imemistä ja nielen vaistonvaraisesti samalla kaiken kuin lutka. Tyytyväisenä havaintoosi työntelet kaluasi entistä syvemmälle kurkkuuni. "Hyvä lutka, nyt alkaa näyttää siltä miltä pitääkin".

Vedät vähän veltostuneen kalusi suustani ja läpsit sillä poskiani puolelta toiselle sitä heiluttaen. Olet viimein tyytyväinen ja sanot pitäväsi tauon. Lukitset minut jälleen sänkyyn, tällä kertaa nelinkontin.

Pilluuni työnnetään taas iso vibra hiljalleen surisemaan. Hetken siteissäni oltuani huomaan alkavani hiljalleen vääntelehtiä, kiimasta. "Noinko paljon sä haluut munaa? Oot sä kyllä toivoton tapaus, oikea lutka!", naureskelet epätoivoiselle pillulleni. Kytket siveysvyöhön taas runkkaavan vibran, joka tuntuu niin hyvältä. "Tätäkö sä haluut?", kiusoittelet jatkaen runkkaavaa vibraa klitallani. Nyökyttelen innokkaasti, posket punoittaen. "Varo ettei klittasi murskaannu sinne vyöhösi", naurat kun klittani yrittää epätoivoisesti kovettua siveysvyön sisällä, onnistumatta kuitenkaan. Se sattuu, mutta runkkaava vibra tuntuu silti paremmalta.

 Kun yhtäkkiä lopetat hyrisevän vibran siveysvyössäni niin kyyneleet melkein nousevat silmiini. "Sä olet niin hyvännäköinen tollei, kiimasena ja antavana pikku panoleluna ettei mulla ole mitään syytä muuttaa tilannetta", ilmoitit ykskantaan. Nyökkään varovasti painaen pääni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti