Juulian sulot 2


Tapahtunut aiemmin:
Juulia käveli luokseni ja veti minut kädestä tanssilattialle. Tanssimme lattialla hetken melko lähekkäin biitin takoessa taustalla, neonvalokeilojen pyyhkiessä vasten kasvojamme. Kesken tanssin Juulia veti minut puoleensa ja kuiskasi, että oli halunnut minua heti ensitapaamisestamme. Hänen pikkuhousunsa olivat kuulemma olleet aivan kosteat kiimasta koko ensitreffiemme ajan kahvilassa. Tämän kuuleminen teki kaluni välittömästi kovaksi ja katsoin tilanteen olevan siinä pisteessä että ehdotin jatkoja minun luonani.

 Juulia nyökkäsi hymyillen...

Jatkuu....

Saavuimme kotiovelleni ja ohjasin hänet sisään. Karistettuamme päältämme päällysvaatteet otin häntä kädestä kiinni ja ohjasin Juulian istumaan parisänkyni reunalle. Suudellessamme riisuin samalla häntä. Ensin lähti toppi ja pian perässä rintaliivit. Juulia nosti hiukan jalkojaan ja hame sekä kostuneet pikkaritkin olivat poissa pelistä.Riisuin myös omat vaatteeni, otin Juulian kastanjanruskeista hiuksista kiinni ja työnsin kovan kaluni suoraan hänen suuhunsa jääden odottamaan reaktiota. Juulia voihki myöntyvästi, sen minkä kalu suussaan pystyi. Hetken nautiskeltuani tästä otin hänen takaraivostaan kiinni ja aloin luukuttamaan kaluani hänen suuhunsa.

Juulia jatkoi voihkimistaan suu täynnä avaten samalla hiukan auki jalkojensa. Säärien välistä paljastui minulle kiiltävän kostea pillu, jota hän parilla sormella hyväili päältä.Asetuimme 69-asentoon, Juulia päälläni. Laskin käteni Juulian pillulle ja aloin hieromaan sitä ylös-alas ja välillä klitorista. Samalla Juulia otti kaluni jälleen kosteaan suuhunsa ja aloitti kielellään tunnollisen työskentelyn. Upotin Juulian pilluun ensin kaksi, sitten kolme sormea ja aloin sormettamaan sitä rytmikkäästi. Samalla hieroin sormenpäilläni Juulian G-pistettä ja hänen antaessa kalulleni poskihoitoa pehmeällä suullaan. Lopulta sain hänet tulemaan ja Julia tuli kovaa squirtaten pitkin sänkyä pari kertaa. Jatkoin vielä hetken hänen sormetustaan Juulian voihkiessa kaluni syvällä suussaan kiemurrellen yhä orgasminsa kourissa.

Kasattuaan itsensä Juulia ilmoitti haluavansa tulla nyt päälleni ratsastamaan. Annoin hänelle  luvan toteuttaa toiveensa silmänräpäyksessä.Nostin itsevaramana Julian päälleni vieden kaluni hänen pillullensa. Nopeasti se upposi sinne ja hän alkoi ratsastaa omatoimisesti kaluni päällä.Käsilläni hyväilin Juulian lantion kaarta hänen määrätessään tahdin.  Juulian liikkuessa rytmikkäästi hän huokaili ja lopulta sai pitkän orgasmin, joka vibrasi mukavasti kaluani vasten. En ollut saanut koskaan nauttia näin ihanasta panosta! Juulia jatkoi hurmiossa vielä hetken pillullansa työskentelyä, kunnes väsähti. Huolimatta kiihkeästä ratsastuksesta en itse ollut vielä saanut, vaikka Juulian pillu olikin tuntunut järjettömän hyvältä.

Juulia nousi päältän ja ilmoitti haluavansa viimeistellä minut suuhunsa. Onnellisena katselin kuinka Juulia imi ja runkkasi kaluani, katsellessaan minua lasittunein, vetisin silmin. Näky oli mielettömän seksikäs.
"Taidat tykätä tästä?", Juulia kiehnäsi samalla runkaten kaluani."Jooh" Huokaisin ja Juulia jatkoi entistä lujempaa runkaten.

Lopulta tulin kovaa suoraan hänen suuhunsa ja hänen jatkaessa suihinottoa, kunnes  olin tullut. Sitten hän nieli silmää räpäyttämättä. Lopuksi hän otti kaluni suustaan ja runkkasi siitä vielä pienen pisaran mälliäni ulos. Sen hän pyyhkäisi kaluni päästä pitkällä kielen vedolla vieden sen näin suuhunsa ja näytti minulle kuinka hän nielaisee sen.

Hän kertoi rakastavansa kaluni imemistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti