Mintun muodonmuutos 5

TAPAHTUNUT AIEMMIN:

Remmit avattiin ja pääsin pois pöydän päältä vapisten. Loppuhuipennukseksi keksitte runkata lastinne pöydällä olleeseen tyhjään lasiin. Minun yhä keräillessä itseäni annoitte lasin minulle nieltäväksi ja nielaisinkin lastinne ilman sen kummempia sanomisia.

Loppupäivän ja seuraavankin päivän pilluni oli kipeänä kalustanne...

JATKUU...

Viikonpäivät kuluivat nopeasti. Sain tasaiseen tahtiin kovaa kalua pilluuni, joka tuntui saavan orgasmit siitä kyydistä kerta kerralta nopeammin. Asiaa auttoi varmasti myös siveysvyöhön tiukasti lukittu klittani. Se teki oloni lähes jatkuvan kiimaiseksi ja epätoivoiseksi. Itse otit ainakin kaiken ilon irti alemmuustilastani, kun muutuin nöyräksi lutkaksi käytössäsi.

Saavut jälleen asuntoosi töistäsi. Olen sänkyyn kahlittuna iso dildo syvällä pillussani ja tiukat stringit jalassa, jotka auttoivat pitämään sen siellä. Siveysvyö oli edelleen ylläni. Tulet luokseni, käsket avaamaan jalkani ja esittelet uuden siveysvyöni minulle. Poistat vanhan yltäni ja vaihdat välittömästi uuden tilalle ennen kuin klittani ehtii edes reagoimaan.

Ihmettelin hiukan uuden siveysvyön ostamista, eihän se vaikuttanut mitenkään erilaiselta entiseen. Kokokin oli sama. Kerroit että kyseessä oli markkinoiden uutuustuote jonka mukana tuli kaukosäädin, jota esittelet minulle. Säätimessä on kolme isoa nappia. Mietin ääneen että mitäköhän ne tekevät. Sanoit esitteleväsi ne nyt.

Painoit ensimmäistä nappia ja salamana terävä sähköisku iski pikkuklittaani. Tuntui kuin sitä olisivat näkymättömät, terävät hampaat purreet. Kerroit että joka lerta kun en ollut suoriutunut tarpeeksi hyvin annat sähköiskuja kiveksiini kiinnitetylle siveysvyölle niin että itkisin.

Kakkosnappia painaessa odotin jotain uutta kipua, mutta en tuntenut sellaista. Päinvastoin klitassani tuntui hyvältä, oikein hyvältä. Jopa suorastaan liiankin hyvältä. Kerroit että nappia painamalla  voit lähettää siveysvyöhöni hierovia/runkkaavia vibroja jotka tekevät minut alati kiimaiseksi, mutta (kiitos siveysvyön) estävät sen etten voisi lainkaan tulla. "Hyödyllinen kun lutka pitää saada nopeasti kiimaiseksi ja tottelevaiseksi" hymähdät.

Asetat sormesi viimeisen napin päälle: "Ja tämä on äärimmäinen nöyryytin" ilmoitat. Ja painaessasi sitä huomaan heti että olet oikeassa. Siveysvyöhöni lukitun klitan "kammion" pieneni heti noin millin entisestään. "Ja koska kuitenkin mietit sitä lutka niin kerron sen: Siveysvyö ainoastaan pienenee joka napin painalluksella. Ainoa keino saada se takaisin alkuperäiseen kokoonsa on avata koko vyö. Mutta ymmärtäneet nyt ettei näin hauskaa vyötä tee mieli heti ottaa pois" naurahdat. Nyökkäsin varovasti. Uhkasit että jos en olisi jatkossakin kiltisti ja suostuisi kaikkeen niin voisit kolmosnapin avulla murskata sen klittani pieneksi. "Kannattaa alkaa totuttelemaan vähän pienempään siveysvyöhön, lutka, tai teen olosi tosi ahtaaksi."

Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti