Kristan hieronta

Viikonloppuaamuna Krista valitteli hartiakipuja ja päänsärkyä, joten päätin auttaa häntä antamalla neidille niskahieronnan. Käskin häntä riisumaan paidan ja rintaliivit ja riisuin samalla itseltäni housut ja bokserit jalasta. Menin sängylle hajareisin istumaan ja käskin hänet selinmakuulle jalkoväliini. En halunnut hieronnassa käytettävää rasvaa housuilleni, joten riisuuduin itsekin boksereilleni. 

Krista oli edessäni ylävartalo paljaana. Heitin peiton hänen päälleen ettei hän palelisi, mutta jätin omaksi ilokseni hänen pyöreät rintansa paljaaksi. Vein käteni alakautta hänen hartioilleen, liu'utin niitä ylöspäin kastanjanruskeiden hiusten välistä niskaan ja hieroin sormenpäilläni häntä niin hyvin kuin osasin. 

Jossain vaiheessa käteni väsyivät, mutta Krista  oli raukeana edessäni ja vaikutti tyytyväiseltä tästä palvelusta. Vein käteni hänen rinnoilleen ja hyväilin hetken niitä. Nännit pomppasivat heti pystyyn ja jäin hyväilemään niitä hieman pidemmäksi aikaa kuin olin aikonut. Samalla myös kalunikin kovettui ja sen pomppaaminen vasten Kristan selkää ei jäänyt häneltä huomaamatta. Siirsin kuitenkin käteni takaisin päälaelle pyörittelemään hiuksia kun en tiennyt tekisikö hänen nyt mieli.

Yllätyin iloisesti kun Krista lausui kiitokset ihanasta hieronnasta, kiepsahti ympäri ja mitään sanomatta kaivoi kaluni esiin boksereistani. "Tämä kaipaa näköjään vielä pientä pehmitystä", hän hymähti ja otti sen suuhunsa. Hän imi sitä anteliaasti hetken minun nauttiessa hänen kielestään.

Hieronta oli ilmeisesti tehnyt hyvää, sillä hetken päästä hän riisui housunsa ja kapusi alastomana syliini, minun istuessani sängyn päädyssä. Hän otti minut sisäänsä, tarrasi tukevasti sängyn päädystä ja aloitti ratsastuksen. 

Ei mennyt kauaa kun Kristan orgasmi ilmoitti tulostaan. Orgasmin jälkeen hän meinasi pitää hengähdystauon, mutta pyysin jatkamaan koska itse en ollut vielä saanut. Hyväilin hetken Kristan ihanan pyöreitä rintoja, kunnes hän pumppasi lantiollaan minulle orgasmin. Täytettyäni hänen piukan pillunsa lastillani jäimme hekeksi syleilemään. Lopulta siirryimme suihkun kautta päivän askareisiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti